25 August, 2014: Kuten joka vuosi, internetissä toimiva matkatoimisto, Travelgenio esittelee, tässä tapauksessa vuoden 2013, brutto-liikevaihtonsa joka nousee 180€ Miljoonaan asti. Tämä numeromäärä, joka näyttää viimevuoden tulokset, kertoo selkeästi miten yrityksen kasvaminen jatkuu, jota se on kokenut vuodesta 2010 asti, jolloin Mariano Pelizzari ja hänen tukijansa perustivat yrityksen. He ovat myös tehneet puhtaan sitoutumisen viime vuonna siihen, että he parantavat mukanaoloa ulkomaanmarkkinoilla sekä parantavat resursseja asiakaspalveluun liittyen.

Vakiintuneen paikallaolon sekä jatkuvasti kasvavan ulkomaanmarkkinoiden kiintiön vuoksi, maat kuten Espanja, Ranska, Saksa ja Italia ovat sen pääasialliset markkinat, mutta todellisuudessa se toimii myös maissa, kuten Norjassa, Portugalissa ja Yhdistyneessä Kuningaskunnassa.

Kuten Mariano Pelizzari, Travelgenion Toimitusjohtaja kertoo, “mahdolisuus julkistaa tämänkaltaiset tulokset, jotka parantavat ennusteitamme sekä viimevuoden liikevaihtoa, on suuri menestys. Joka päivä yhä useampi matkailija luottaa tekemäämme työhön, ja tämä onkin inspiraatiomme aihe, se laittaa meidät parantamaan palvelujamme ja ansaitsemaan heidän luottamuksensa. 2014 on vuosi joka on täynnä uusia haasteita. Haluamme rueta työskentelmään täysin uusilla markkinoilla ja samalla parantaa tulostamme noin 300 Miljoonaan Euroon”.

Tänä vuonna, matkatoimisto suunnittelee saapuvansa uusiin maihin, jatkaakseen kansainvälisyytensä laajentamista. Tämän vuoksi he laajentavat kaikkine tuotteineen, seuraavien kuukausien aikana maihin kuten, Irlanti, Belgia, Alankomaat, Venäjä, Turkki, Uusi-Seelanti, Singapore sekä myös joihinkin Amerikan maihin, kuten Brasiliaan ja Argentiinaan.

Medialle Yhteystiedot:
[email protected]