07 December, 2013: Hiermee onderstreept Roos Stucadoors haar uitgangspunt; waarde creatie op de lange termijn. Duurzaam ondernemen is een van de vier hoekstenen van de organisatie alsmede betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en innovatie. Kwalitatief stucwerk voor een eerlijke prijs, open communicatie waarbij u als klant centraal staat en een duurzame manier van ondernemen is waar de organisatie voor staat. 

Als ondernemer wil ik graag een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving. Het ondertekenen van het convenant duurzaam Zoetermeer is daar een onderdeel van. Om duurzaam ondernemen meetbaar te maken heb ik maatregelen geformuleerd met betrekking tot de thema’s energie, mobiliteit, duurzaam inkopen, groen en ondernemer. 

Sommige thema’s zijn lastig voor mij als stucadoor. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd mijn bedrijfsbus nodig als ik naar klanten ga voor het vervoeren van materialen en gereedschap. 

Via trees for all berekenen ik hoeveel CO2 uitstoot ik jaarlijks produceer en compenseer deze uitstoot. Trees for all gebruikt de bijdrage voor bomen en planten tbv bosherstel en duurzame energie projecten. 

Een andere maatregelen die getroffen is, is om duurzaamheid als afwegingscriteria te verankeren in alle stappen van het inkoopproces. Tot voor kort werkte ik al bewust samen met leveranciers die zich bezig houden met duurzaam ondernemen maar voor het komende jaar wil ik hier dieper op in gaan. Een hele uitdaging maar leerzaam en voor een beter milieu. 

Ieder jaar zijn wij actief betrokken bij een maatschappelijk project of goed doel en het maatschappelijk project voor dit jaar is bekend… maar houd ik nog even geheim. ;) Meer hierover kunt u einde van het jaar lezen op onze website. Het is een maatschappelijk project waar ik me persoonlijk bij betrokken voel en dat geeft een extra dimensie. 

Voor mij voegt duurzaam ondernemen echt iets toe aan het ondernemerschap. Het denken op de lange termijn geeft ruimte en mogelijkheden. Daarnaast geeft het voldoening om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving voor ons allemaal. 

Meer weten? 

Meer weten over duurzaam ondernemer Roos Stucadoors en zijn stucadoors dienstverlening? Kijk op www.roosstucadoors.nl of bel voor een afspraak — tel. 06 14 54 64 27, [email protected] 

For Media Contact:
Zoetermeer, The Netherlands
Phone Nr: 06 14 54 64 27
E-mail: [email protected]