In deze sectie vindt u een paar tips voor het bouwen van links die we in de loop van de jaren hebben opgepikt. Sommige zijn al elders eens op onze website genoemd, maar ze zijn allemaal vrij specifiek en zouden best nuttig voor u kunnen zijn, ongeacht in welke branche u werkt.

Versnel het linkbuilden met handige lijsten

Stel dat we in de tuinbranche hebben gewerkt en tuinblogs wilden vinden om wat mee te doen. Ons eerste instinct is misschien om te zoeken naar 'tuinblogs' of iets dergelijks. Dit levert je zeker goede resultaten op, maar je zult door heel veel zoekresultaten moeten zoeken om een ​​behoorlijk aantal blogs te krijgen waarmee je samen kunt gaan werken.

Om te helpen de dingen een beetje te versnellen, probeert u in plaats daarvan te zoeken naar 'lijst met tuinblogs', die u een veel gerichter zoeksegment zal geven. Andere sites die al eens een verzameling hebben gemaakt van verschillende blogs over tuinieren.

 

Zoals u kunt zien, bevatten de eerste paar resultaten een heleboel lijsten met tuinblogs die al door andere mensen zijn samengesteld. Hiermee kunt u niet alleen sneller blogs vinden, maar ook blogs van betere kwaliteit omdat de lijst is samengesteld.

Een van de functies van Followerwonk stelt u in staat om invloedrijke bloggers zeer snel en gemakkelijk te vinden. Het is de bios-optie. Zo kunt u zoeken op trefwoorden zoals deze:

Dit laat mensen op Twitter zien die "fashion blogger" in hun bio hebben.

U kunt deze resultaten dan exporteren naar een CSV die u vertelt welke van deze mensen websites hebben die naast hun bio worden vermeld. Als ze dat doen, kun je een kijkje nemen om te zien of ze een goed persoon zijn om mee te beginnen en uiteindelijk je content te promoten.

Krijg meer links van je infographics

Net als bij gastblogs is het bouwen van koppelingen met infographics de laatste jaren erg populair geworden. In het algemeen is het proces voor het verkrijgen van links hier hetzelfde als het op inhoud gebaseerde proces voor het opbouwen van links dat eerder is beschreven, maar er is hier een extra stap die u kunt nemen om nog een paar koppelingen te krijgen.

De techniek is gebaseerd op het feit dat sommige mensen uw infographics zullen insluiten, maar u geen link zullen geven. Dit is eigenlijk heel gebruikelijk, dus er is vaak gelegenheid voor u om deze websites te contacteren en hen om de link te vragen.

Om dit te doen, moeten we beginnen met het ophalen van een kopie van de bestandsnaam waar uw infographic wordt gehost. Merk op dat we de werkelijke jpg, png bestandsnaam willen in plaats van de URL zelf. We kunnen dit krijgen door naar de infographic te gaan, er met de rechtermuisknop op te klikken en "Copy Image URL:" te selecteren.

Vervolgens moeten we naar Google Afbeeldingen gaan en op dit symbool zoeken. Op die manier kun je alle sites vinden die nu je infographic al gebruiken.

Dit zijn slechts enkele tips om je op weg te helpen. Decision Tree Online Services biedt je ook no cure no pay optimalisatie aan om te kunnen groeien, zonder de investering in SEO vooraf.