Persbericht

Magic Software sluit overeenkomst met Cadran Consultancy

Houten, 21 mei 2012 - Door de opkomst van applicaties in de cloud, webapplicaties, mobiele apps en standaardapplicaties kunnen steeds meer bedrijven de nieuwe applicaties niet meer integreren met het bestaande applicatieportfolio. Hierdoor hebben organisaties steeds meer behoefte aan een platform met zowel applicatie-integratiefunctionaliteit als een ontwikkelomgeving. Door deze groeiende vraag heeft Magic Software het aantal partners moeten uitbreiden. Hiertoe hebben ze een nieuwe overeenkomst met Cadran Consultancy afgesloten. 
 
Het platform van Magic maakt het integreren van alle typen applicaties eenvoudig – of het nu gaat om zeer geavanceerde applicaties, standaardapplicaties of (zeer) oude maatwerkapplicaties. Magic is eenvoudig te gebruiken, flexibel en is platform- en database-onafhankelijk. Daarnaast is de oplossing snel te implementeren. 

Partnerkanaal
In de praktijk is gebleken dat Magic bij uitstek geschikt is voor JD Edwards: het ERP-systeem dat sinds enkele jaren onderdeel uitmaakt van het Oracle Application Portfolio. Cadran Consultancy is dan ook gespecialiseerd in Oracle JD Edwards. Het partnership met Cadran volgt op eerdere overeenkomsten die Magic sloot met andere JD Edwards consultancy-organisaties.
 
Eenvoudiger en goedkoper
Cadran ziet een groeiende behoefte bij haar klanten met betrekking tot integratie. Ed Pieters, directeur Cadran Consultancy: “Bijna al onze klanten hebben een groeiend aantal applicaties en dus een integratievraagstuk. Werden voorheen afzonderlijke koppelingen tussen applicaties gemaakt, nu gebeurt dat in één platform. Dat maakt het onderhoud veel eenvoudiger en dus goedkoper. Bovendien is Magic Software een gerespecteerde partner met internationaal een uitstekende reputatie. Omdat veel van onze klanten ook internationaal opereren, sluit dat prima op elkaar aan.”
 
John Verwaaijen, General Manager Magic Software Benelux: “We zijn bijzonder verheugd dat we met Cadran een overeenkomst hebben mogen sluiten. We hebben daarmee een groot deel van de JD Edwards-markt veroverd. Ons platform is geoptimaliseerd voor het ontsluiten en integreren voor bedrijfsprocesautomatisering en is geschikt voor elk type businessapplicatie.”

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
 
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.
 
Over Cadran
Cadran is in 1998 opgericht door zes ervaren JD Edwards consultants en uitgegroeid tot een organisatie van bijna dertig zeer ervaren medewerkers. De missie van Cadran: het optimaal ondersteunen van JD Edwards gebruikers tijdens en na de implementatie van hun ERP-systeem. Cadran is gecertificeerd Gold Business Partner & Reseller van Oracle.    
 
Kijk voor meer informatie op www.cadran.nl.   

Contact
Magic Software

Maarten Westdorp
+31 (0)30- 656 62 66
[email protected]   
 
Hans Lamboo
Co-Workx
+31 (0)6-16 64 86 70
[email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform