Bussum, HZ ( Freepressrelease ) november 12, 2009 - www.kunsthandeldekker.nl; “Kunsthandel (http://www.kunsthandeldekker.nl) Dekker start winkelactie met The Elephant Parade”.

Na een intensieve verbouwing zal kunsthandel (http://www.kunsthandeldekker.nl) en lijstenmakerij (http://www.kunsthandeldekker.nl) Dekker in Bussum van 31 oktober tot 19 december de Aziatische olifant ondersteunen met een speciale winkelactie. Kunsthandel en lijstenmakerij Dekker heeft haar winkel geheel verbouwd. Om dit vieren starten Mark en Monique Dekker een bijzondere winkelactie samen met The Elephant Parade.

”Onze kunsthandel en lijstenmakerij bestaat al meer dan 110 jaar. Wij bestaan zolang mede omdat wij altijd met de tijd zijn mee gegaan. Dat betekende dat het tijd werd om de winkel te moderniseren en dat hebben wij in de zomer ook gedaan”, aldus Mark Dekker. Monique Dekker vertelt, “De verbouwing was klaar en wij vonden dat wij iets speciaals moesten doen. Samen met de Elephant Parade hebben wij een unieke winkelactie ontwikkeld”. “Bij iedere aankoop die een klant doet binnen de actieperiode storten wij een gedeelte van het totaalbedrag in onze ´olifantenpot‘. Wij willen dan zoveel mogelijk olifantenbeelden kopen om de stichting te ondersteunen.

De door bekende kunstenaars beschilderde olifantenbeelden zetten wij in onze winkel en etalage om zo onze eigen Elephant Parade in ‘t Gooi te creëren. Tijdens de actieperiode ontvangt iedere klant bij besteding van minimaal €50,- een klein olifantje.

In de eerste actieweek worden onder de klanten 2 kaarten verloot voor de veiling op 12 november 2009 in Amsterdam. Een onvergetelijke avond met hapjes, drankjes, een diner, entertainment en een olifantenbeelden veiling” aldus de enthousiaste Dekkers.

Elephant Parade

De Elephant Parade zet zich in voor het behoud van de Aziatische olifant. Na de succesvolle edities in Rotterdam en Antwerpen is de tentoonstelling nu in Amsterdam. De olifanten zijn beschilderd door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Na afloop van de tentoonstelling worden de beelden op 12 november onder leiding van Christie‘s geveild in de Zuiveringshal op het Westergasfabriek terrein. De netto opbrengst van de veiling gaat naar Elephant Family, de door Mark Shand opgerichte stichting ter bescherming van de Aziatische olifant. Veilingkaartjes zijn ook bij kunsthandel en lijstenmakerij Dekker te bestellen.

Mark Dekker
Kunsthandel Dekker
Kapelstraat 30
1404 HZ, Bussum
The Netherlands
+31(0)35 6915284
http://www.kunsthandeldekker.nl

###