Persbericht

KidKraft is een ontwerp en ontwikkelingsbedrijf dat creatief speelgoed en cadeau-artikelen voor zowel het KidKraft merk en prive labels creëert. Sinds KidKraft werd opgericht in 1968, is de doelstelling altijd geweest om produkten te creëren en te  produceren die zich onderscheiden en die een impact hebben op de klanten.

Vandaag de dag is KidKraft een van de toonaangevende fabrikanten van houten speelgoed en kamer accessoires in de Verenigde Staten, en de opening van haar eerste Europese kantoor signaleert een nieuwe stap in constante groei van de onderneming. Het nieuwe call center en magazijn in Nederland openen nieuwe mogelijkheden voor KidKraft, welke toestaan ​dat ​families over de hele wereld de kwaliteit van sommige van onze grootste bestsellers te ontdekken.

Omdat KidKraft is opgericht door ingenieurs, is de kwaliteit van haar ontwerpen duidelijk meer dan wat het oog kan zien, wat resulteert in geretourneerde producten ver onder de industriestandaarden en een hoge klanttevredenheid na aankopen.

In Toevoeging daarop, KidKraft werknemers in de Verenigde Staten, Azië en Nederland werken rond de klok en zorgen ervoor dat de productie en distributie op tijd en op efficiente wijze geschieden. Deze focus op verantwoordelijkheid blijkt ook uit betrokkenheid van KidKraft aan het naleven van strenge kwaliteitsnormen, zoals alle KidKraft items worden getest om ervoor zorg te dragen dat ze in overeenstemming zijn met de Toy Safety Standard EN71.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform