(Free Press Release) Woensdag 23 maart 2011 was het feest voor het team van Kibawiba.nl. Zij verwelkomden deze dag de 1000ste gebruiker van deze marktplaats met alleen baby- en kinderartikelen. Het platform kibawiba.nl is op 10 december 2010 gelanceerd en er worden uitsluitend baby- en kinderartikelen aangeboden. Van nieuw tot tweedehands en van pasgeborene tot puber, als de artikelen niet meer worden gebruikt, dan vind je ze terug op Kibawiba.nl.

Site statistieken
Kibawiba.nl is inmiddels alweer 3,5 maand landelijk actief en steeds meer particulieren en webshops weten de weg naar Kibawiba.nl te vinden. De site trekt op dit moment maandelijks 10.000 unieke bezoekers en er worden dagelijks ruim 200 nieuwe advertenties geplaatst. Het plaatsen van een advertentie voor particulieren is gratis. Webshops en grotere baby- en kinderzaken maken nu nog van dezelfde module gebruik als particulieren, maar hier gaat binnenkort verandering in komen.

Waarom kiezen voor Kibawiba.nl
Het wemelt op internet van de aanbodsites voor nieuwe en gebruikte spullen. Deze zijn vaak saai,onoverzichtelijk en niet gericht op één doelgroep. Kibawiba.nl biedt dan ook een alternatief in deze massa. Alleen advertenties die gerelateerd zijn aan de doelgroep kinderen en hun ouders worden getoond op de marktplaats voor baby- en kinderartikelen. De nieuw geplaatste advertenties worden altijd door het team van Kibawiba.nl gecontroleerd. Zij moeten voldoen aan de gebruiksvoorwaarden die Kibawiba.nl heeft opgesteld.

Alle feiten op een rij
• Alleen gericht op baby- en kinderartikelen
• Gratis adverteren voor particulieren
• Uitgebreide zoekfunctionaliteit
• Unieke en specifieke doelgroepbenadering
• Advertenties goed vindbaar op Google

Toekomst Kibawiba.nl
De eerstvolgende belangrijke ontwikkeling van Kibawiba.nl is het invoeren van een abonnementspakket. Dit pakket is voor webshops en grotere baby- en kinderzaken. Zij kunnen zelf bekijken welk pakket het best bij hun past. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om advertenties langer dan 1 maand te tonen en we springen in op de promotiebehoeften van de kleinere ondernemers. Binnen het abonnement is er ruimte gecreerd voor een bannerplaatsing. Het is ook mogelijk om hun shop of site bij een groot publiek onder de aandacht brengen.

Kijk dan ook direct voor de leukste en hipste baby- en kinderartikelen op www.kibawiba.nl