Sindelfingen, 24 mei 2012 Nieuwe applicaties voor real-time communicatie zoals chats, korte berichten en audio- en videocommunicatie zijn niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. De innovaphone PBX beschikt nu ook over een hoogwaardige conferentieoplossing, waarmee ad hoc audioconferenties opgezet, georganiseerd en gehouden kunnen worden over de hele wereld en zonder vertraging. Door de samenwerking met ̩̩n van de wereldwijd leidende producenten van professionele spraakaankondigingen GM Voices Рis innovaphone Conferencing nu in meer dan tien talen verkrijgbaar.
innovaphone Conferencing is integraal bestanddeel van de innovaphone PBX. De applicatie wordt via de UC-client myPBX bediend en functioneert op alle platforms, zoals Windows, Mac OS, enz. De user interface van de UC-client myPBX maakt het mogelijk eenvoudig en spontaan conferenties op te zetten Рen dat met maar ̩̩n druk op de knop. Bedrijven kunnen op ieder moment op iedere plek wereldwijde audio-conferenties opzetten Рspontaan en zonder veel voorbereidingstijd. Beslissingen kunnen op deze manier verkort worden, bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, en reiskosten verlaagd worden.
Voorwaarde voor innovaphone Conferencing is het gebruik van de innovaphone PBX op basis van een innovaphone gateway met conference unit. Op één gateway kunnen meerdere conferenties in verschillende virtuele (telefoon)vergaderruimtes opgezet worden. Afhankelijk van de aanwezige innovaphone hardware kan een willekeurig aantal deelnemers aan dezelfde conferentie deelnemen. De professionele conferentiemenu-aankondigingen, die door de Amerikaanse specialist GM Voices (www.gmvoices.com) geproduceerd zijn, leiden alle deelnemers op eenvoudige wijze door het menu en geven informatie over alle gebeurtenissen.