Persbericht

Nog een paar weken en dan begint het EK voetbal in Polen. Online vrijmarkt Winkelkraam.nl heeft een speciale Oranje EK pagina geopend. Hier kunnen bezoekers gratis hun advertenties plaatsen om Oranjeartikelen te kopen en verkopen. Met de speciale Oranje pagina komt advertentie website Winkelkraam.nl tegemoet aan specifieke wensen van hun bezoekers, hun hele oranje aanbod direct online te plaatsen.

Winkelkraam.nl is de snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland. Door bezoekers het idee te geven op een digitale vrijmarkt te zijn, en door alle advertenties gratis te maken, trok de site snel een vele verkopers. Inmiddels staan er zelfs 475.000 advertenties op de site. De advertenties worden onder andere geplaatst middels kramen, waarvan de 1.600e binnen enkele weken geopend zal worden. Door goed te luisteren naar hun bezoekers, wist Winkelkraam.nl steeds weer te komen met nieuwe functionaliteiten, waarmee ze zich onderscheiden van andere gratis advertentiesites.

Vooral vlak voor het aankomende EK voetbal in Polen, verwacht Winkelkraam.nl de grootste belangstelling voor hun Oranje pagina. Zoals ieder jaar zullen Oranjeartikelen wederom in alle vormen en maten opduiken, de eerste artikelen worden zelfs op dit moment al verkocht. De digitale vrijmarkt begint dit jaar op Winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform