Zelfs wanneer vrouwen over tientallen zakken of handtassen beschikken in hun kleerkasten, ze zullen altijd interesse vertonen indien er een nieuws tas op de markt verschijnt. Vrouwen blijven namelijk graag up to date met de nieuwste modetrends en hebben dan ook graag de recentste trends en hypes. Of de nieuwste tassen nu heel of nauwelijks verschillend zijn van de vorige modellen, die ze reeds in hun kleerkast hebben staan, het is moeilijk om aan de nieuwste verleidingen te weerstaan. Er zijn echter weinig vrouwen die over een onuitputtelijk budget beschikken, waardoor dit dan ook het grootste “shoppingprobleem” onder de vrouwen is. Daarom is het zeer belangrijk, dat de dames bij het aankopen van nieuwste, favoriete kledingaccessoire enkele handige tips in gedachte houden. We geven u daarom hier enkele handige richtlijnen mee.

Tassen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. De meeste handtassen worden van leder gemaakt, aangezien deze stof heel duurzaam is en ook een heel “chique en klassig” indruk meegeeft aan de tas. Of het nu om echt of namaak leer gaat, de tassen hebben altijd een mooi uitzicht en trekken vrouwen daarom moeiteloos aan. Natuurlijk past er bij elk moment een tas, zo zal een leren tas uiteraard niet geschikt zijn om de aangekochte items van een grootwarenhuis mee te vervoeren. Daarvoor zijn papieren draagtassen of een plastic tas veel meer geschikt. Again there are paper bags and plastic bag which qualify for the other materials which are used for making bags. Ze zijn uiteraard ook een pak goedkoper dan de lederen tegenhangers. Maar uiteraard speelt de keuze van de producent voor de zakken ook een heel belangrijke rol. Of je nu op zoek gaat naar een papieren draagtas, een plastic zak of een design tas met je eigen opdruk, een professionele producent met de nodige jaren ervaring is onontbeerlijk om het idee dat je in je hoofd hebt tot een goed einde te brengen.

UPI bags is een dergelijk bedrijf waar je bij terecht kan. Hun kennis en ervaring maakt uw zoektocht naar de ideale verpakkingstas een heel deel makkelijker en aangenamer. Er zijn tal van mogelijkheden om een tas complete naar de wensen van de klant in te kleden. Veel mensen denken aan een grauwe, grijze zak die ze vroeger in de grootwarenhuizen meekregen, maar die tijd is al lang achter de rug. UPI bags beschikt namelijk over een team van professionals, die meedenken in te ontwikkeling van de ideale zak op uw maat. U kan niet enkel de maat en grootte kiezen, maar ook de vorm en kleur. Uiteraard kunnen deze zakken allemaal bedrukt worden met het logo van uw firma en de bijhorende slogan. Indien u bevoorbeeld een kledingzaak heeft, kan u voor uw zaak, zo‘n zak laten produceren, dat niet enkel uw collecties in het oog springen, maar ook uw zakken zelf een item worden die vrouwen graag verzamelen en mee willen pronken.

Uiteraard moet u eerst even goed nadenken over wat de juiste functie is voor de zak die u zal laten ontwikkelen. Aan de hand van het doel, kan u makkelijk bepalen of u nood heeft een kleine, handige zak of een groter model met wat meer stevigheid. Misschien heeft u ook helemaal geen nood aan tassen bedrukt en gaat u voor de iets goedkopere optie voor de niet bedrukken tassen. Neem gerust eens contact op met de professionele mensen van UPI bags en geef u bedrijf wat extra uitstraling met uw eigen draagtassen.

Contact Information:

UPI Bags( www.upibags.com )

United Packaging Industry b.v.b.a

Martelarenlaan 15

B-3150 Haacht

Belgium

 

Email : [email protected]

Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16