Persbericht

CA Technologies heeft zijn fiscale jaar 2012 afgesloten met een omzet van 4,814 miljard US dollar, een groei van 9 procent. Het vierde kwartaal van fiscaal 2012 toonde een omzetgroei van 5 procent en kwam uit op 1,188 miljard US dollar. De winst per aandeel in fiscaal 2012 steeg 19 procent naar 1,90 US dollar op basis van GAAP en met 18 procent naar 2,27 US dollar op basis van non-GAAP.

Het fiscale jaar 2012 werd afgesloten met een sterk vierde kwartaal waarin CA Technologies een toenemende vraag zag op het gebied van services en learning, virtualisatie en service automation, security, en mainframe. Sinds het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2012 rapporteert CA Technologies in drie segmenten: Mainframe Solutions, Enterprise Solutions en Services. De omzetgroei van deze segmenten was het laatste kwartaal respectievelijk 1 procent, 10 procent en 13 procent. Voor het fiscale jaar zijn de percentages 5 procent, 12 procent en 17 procent.

Bill McCracken, CEO van CA Technologies: “In het fiscale jaar 2012 hebben we onze strategische doelen wederom goed kunnen invullen en aangetoond dat we de nadruk leggen op innovatieve oplossingen en diensten voor onze klanten. Daarnaast zijn we er goed in geslaagd onze winst en omzet te laten groeien en onze aandeelhouders aantrekkelijke en duurzame waarde te bieden.” 

Een volledig overzicht van de cijfers is hier te vinden.
http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2012/CA-Technologies-Reports-Four…

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform